Незаконну прибудову до дев’ятиповерхівки екс-головного архітектора Олександрії зносить виконавча служба з штовханиною і з скандалом

02.11.2018 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/articles/10805-nezakonnu-pribudovu-do-devyatipoverkhivki-eks-golovnogo-arkhitektora-oleksandriyi-znosit-vikonavcha-sluzhba-z-shtovkhaninoyu-i-z-skandalom

Двоповерхова прибудова із гаражем до дев’ятиповерхового багатоквартирного будинку за адресою Першотравнева, 51, зноситься виконавчою службою. Прибудова давно визнана судами всіх інстанцій незаконною і такою, що наносить шкоду будинку. Вона належить екс-головному архітектору Олександрії громадянці Надії Мірошніченко. Станом на 12.00 демонтовано вхідні ворота та розбирається покрівля будинку, повідомляє журналіст «Олександрійських новин», який був на місці події.

Напередодні демонтажу незаконної будівлі, на будинку були розвішані оголошення про те, що буде відбуватись виконання судового рішення по зносу незаконної прибудови. Те що такі оголошення з’явились завчасно підтвердили жителі будинку, що проживають у багатоповерхівці. Про завчасне повідомлення ,в тому числі із врученням листом із повідомленням, вказав журналістам і державний виконавець відділу примусового виконання рішень суду УДВС ГТУЮ в Кіровоградській області Богдан Улюшев.

Декілька спроб почати виконання рішення суду наштовхувались на фізичну протидію громадянки, яка заперечила спочатку те, що вона є донькою чи родичкою екс-архітектора, але прізвище у неї повністю збігається – Наталія Мірошніченко. Вона наполягала, що вона тепер є власницею прибудови і демонтаж не можна робити, бо там є хвора людина і дитина. «Там мої речі, це моє майно. Я звинувачую виконавця… що в змові із моїми сусідами те, що вони з 7 поверху, і з третього в змові».

Коли будівельники почали працювати над демонтажем, пані Н. Мірошніченко та жінка, яка не представилась, почала діяти, включно із штовханиною та намаганням крутити вентилі на газових балонах та скидувати на землю будівельні риштування. Поліція відгородила “живою стіною” виконавців та незгодних із рішенням суду.

Після того, як було спиляно ворота гаражного приміщення, почався демонтаж покрівлі будинку. В цей час з’явилась екс-головний архітектор міста Надія Мірошніченко, яка заявила, що у неї там є хворий чоловік. Як повідомили жителі будинку, біля прибудови є квартири, які теж належать пані Мірошніченко.

Про прибудову яка існує незаконно повідомляли свого часу загальноукраїнські, обласні та місцеві засоби масової інформації. Журналісти ТРК «Контакт-ЛТД» проводили власне розслідування з питання незаконних прибудов, в тому числі екс-головного архітектора міста. Як повідомляли тоді експерти, будинок має бути розібраним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022214 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022243 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022341 перегляд

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: