Серпневий зорепад 2018: Головківка- Олександрія

17.08.2018 00:00:001 переглядАвтор: admin
/articles/10799-serpnevijj-zorepad-2018-golovkivka-oleksandriya

Серпневий зорепад 2018: Головківка- Олександрія

«Серпневий зорепад-2018» вийшов за межі корпоративного свята ужинків однієї з найбільших агарних компаній Кіровоградщини. У селі Головківка, яка стала столицею цьогорічного фесту, кількість населення збільшилась мінімум вдвічі, саме 11 серпня. Голова громади, вважає – відповідальне завдання виконали, а фестиваль об’єднав жителів громади.

Андрій Коломійцев,

Приютівський селищний голова

«Це вже дев’ятий «Серпневий зорепад». З кожним роком він все більше, Якщо піти у історію «Серпневого зорепаду», то на самому початку це просто було свято завершення польових робіт. А сьогодні ми бачимо, що це і свято талантів, і свято кулінарне,  і саме головне, що ми намагалися створити свято не тільки для конкурсантів, але й для всіх відвідувачів».

На фесті можна знайти все, чого бажає душа. Найбільше вражень – від масштабного пісенного конкурсу. Більше 40 учасників із різних районів Кіровоградщини та Дніпропетровської області взяли у ньому участь.

Частували на конкурсі столів української кухні «Фантазії навколо завиванця». Презентували громаду класичними стравами і місцевими кулінарними шедеврами.

Ольга Ковбаса,

представник села Михайлівка

Олександрійського району

«Як завжди будемо презентувати українською піснею, стравами народними. Все смачне, але наша найкоронніша страва – це українські найсмачніші голубці».

Фотозони на різні смаки, алея майстрів, містечко вуличної їжі, місцина для «свята пива». Все тут разом і зручно. Для дітей – атракціони та конкурси.

Атлети з «Сильної Олександрійщини» за підтримки гостей-спортсменів із семи регіонів України, встановили новий національний рекорд – 1000 швидких підйомів «Аполлон Аксель» за найменший час. Рекорд підтвердив Андрій Масюк, представник Книги рекордів України

«Серпневий зорепад» не випадково сипле зірковими талантами на конкретну громаду. Щоб отримати таку перевагу, треба здобути перемогу у співочому конкурсі. Минулого року першість здобули головківці. Отож і отримали трохи зірок з неба. Цьогорічна зірка фесту – гурт СКАЙ. Концерт виявився аншлаговим. Поле стадіону заповнили вщерть, емоцій і драйву вистачить на цілий рік.

Наступний «Серпневий зорепад» відбудеться в Олександрії. Юна співачка з міста, Оксана Цуркан, отримала гран-прі конкурсу і тепер очікуємо зіркові ужинки в Олександрії.



Текст і фото

Віктора Голобородька

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022214 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022243 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022341 перегляд

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: