Роман Козьяков – новий очільник поліції Кіровоградщини

15.06.2018 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/articles/10784-roman-kozyakov-novijj-ochilnik-policiyi-kirovogradshhini

12 червня, під час робочого візиту до Кіровоградської області Голова Національної поліції України Сергій Князєв представив особовому складу нового керівника обласної поліції.

Начальником Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області призначено полковника поліції Романа Козьякова, повідомляє сайт Нацполіції. До цього полковник поліції Роман Козьяков працював на посаді заступника начальника Головного управління Національної поліції в Київській області.

Сергій Князєв розповів, що новопризначений керівник працює в органах внутрішніх справ з 1994 року. Пройшов службу від звичайного оперуповноваженого карного розшуку у райвідділі до заступника начальника поліції Київщини. «Повага до людей виражається вашою працею. Бажаю успіхів у роботі на новій посаді», – зазначив очільник Нацполіції.

Глава Нацполіції також повідомив, що полковник поліції Сергій Кондрашенко, який до цього очолював поліцію Кіровоградщини, переведений для подальшого проходження служби до центрального органу управління відомства. Як зазначив очільник поліції, нове призначення буде вищим за значенням, ніж попереднє.

Голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко на представленні, подякував за службу екс-очільникові обласної поліції: «Було прийнято багато важливих управлінських рішень ним особисто і його підлеглими».

За словами Сергія Кузьменка, перед представленням нового начальника обласної поліції відбулася розмова між ним, очільником Нацполіції, колишнім і новим керівниками обласної поліції. «Розмова була відверта, і власне поговорили про багато проблем, які є на Кіровоградщині. Я почув слова підтримки, що резонансним справам буде приділена увага керівництвом Національної поліції України та обласним підрозділом», – відзначив Кузьменко.

Найближчим часом очікуються відповідні кроки, щоб мешканці області завжди були впевнені в тому, що у держави достатньо сил і засобів для захисту їхнього життя, здоров’я і майна, наголосив очільник Кіровоградщини.

Як повідомляє сайт Національної поліції, Роман Козьяков народився у місті Київ. Розпочав службу в органах внутрішніх справ у 1994 році. Весь час працював в оперативних підрозділах поліції Києва. З 2002 року обіймав керівні посади у поліції Києва та Київщини.

З 2016 року – заступник начальника Головного управління Національної поліції в Київській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022226 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022253 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022356 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: