Журналіст вважає «Олександрієць року» занадто передбачуваним конкурсом

01.06.2018 00:00:0010 переглядівАвтор: admin
/articles/10775-zhurnalist-vvazhae-oleksandriec-roku-zanadto-peredbachuvanim-konkursom

Цьогорічні нагородження за номінацією «Громадський лідер року» в Олександрії помітили не тільки в місті, але й за його межами. Відомий журналіст, лауреат престижної журналістської премії «Телетріумф» Андрій Богданович критично оцінив деякі результати «Олександрійця року-2018». Але не тільки відомий журналіст скептично оцінив значущість цих «досягнень».

Центральноукраїнське бюро новин оприлюднило новий випуск програми «Погляд» Андрія Богдановича», де крім звичних тем про резонансні події минулого тижня, згадано і декілька цікавих тем, що стосуються Олександрії. На думку журналіста, конкурс занадто передбачуваний, а деякі результати його можна оцінити як прояв комплексу містечковості чиновників.

Критичну оцінку конкурсу він дав у своїй телепрограмі «Погляд» Андрія Богдановича». Наприклад, він зазначив, що секретар Олександрійської міської ради Олена Богоявленська, отримала нагороду «за вагомий особистий внесок у розвиток громадянського суспільства у місті».

«Вы понимаете как это выглядит? Покажите это? Как?» – запитує А.Богданович.

Журналіст також вказує на те, що визначення переможця відбувалось власне самою переможницею. «Знаете кто вручил секреатрю Александрийсокго горосдкого совета Елене Богоявленской премию? Правильно! Секретарь Александрийского горсовета Елена Боговявленская. Дело в том, что Елена Богоявленская председатель жури этого конкурса – «Александриец года». «Конфликт интересов!», –  скажете вы. А я скажу: «Простой местечковый комплекс». Человеку просто нужно внимание. Но интересное на этом не заканчивается. Знаете, сколько конкурентов было  в номинации у Елены Богоявленской? Да нисколько. Просто, главное, чтоб человек был хороший» – іронізує автор програми.

Журналіст робить висновок про передбачуваність результатів конкурсу: «Александриец года» – это прекрасная премия, но уж больно предсказуемая».

Соціальні мережі бурхливо відреагували на новацію нагороджувати самого себе у номінації. Наскільки відомо з історії нагороди, такі рішення про нагородження самого себе, не ухвалювалось ніколи з часу заснування конкурсу. «Смеются сами над собою». «Згоден з нагородою – лідер підлабузництва та за кращу артистичну гру «Хто більше дасть», «Самохвальство».

Фото: скріншот сайту Центральноукраїнського бюро новин

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022226 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022253 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022357 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: